Egészséges ékszerek

Természetesen elegáns!!

 

 

 

 

Fülbelövés 0-100 éves korig, kicsiknek és nagyoknak!

 

 

A fülbelövésekre sok éve sikeresen alkalmazott, professzionális, Blomdahl orvosi fülbelövő készülékkel történik a fülbelövés.

Fülbevalóink orvosi plastic vagy arany/ezüst titán anyagból készültek,anti-allergén, nikkelmentes anyagból, melyet a szervezet tökéletesen be tud fogadni. Még az aranyra és egyéb fémekre érzékenyek is viselhetik! Azok az allergiában szenvedő emberek, akik kipróbálták ékszereinket, azt tapasztalták, hogy hosszú idők óta először, végre problémamentesen tudnak fülbevalót viselni.

 

A fülbevalók nem igényelnek forgatást, a belövést követően maguktól megmozdulnak!

A fülbevalók egyenként, speciális, eldobható kapszulákbanhelyezkednek el és egy sterilizációs eljáráson mennek keresztül, a fülbelövés során nem érünk az ékszerekhez, így módszerünk 100% sterilitást biztosít!

 

 

A fülbevalók hátulja pillangós-patentos végű, melynek köszönhetőennem nyomja a baba fülét alváskor, lezárja a szárat, hogy ne szúrja a gyermek fejét, fülét. A szár végén tehát nincs éles pont, a vég teljesen bekapszulázza azt.  Nem szorul rá a frissen lyukasztott fülre, engedi szabadon levegőzni, így a gyógyulási folyamat felgyorsul. Nagyon könnyű, így nem húzza hátra a fülbevalót.

 

Már újszülött kortól elvégezhető! Speciális méretű kis pisztolyunk is van, mely segítségével -tapasztalatunk szerint- nagyon kicsi fülű babák füléhez könnyen hozzá tudunk férni!

 

 

 

Gyulladás és allergiamentes fülbelövés

 

és fülbevalók  fémallergiásoknak is!

 

 

 

 

 

Asztali nézet